Bize     Ulaşın (0224) 272 15 54     Sosyal Medya

Özel Güvenlik Kursu

Hakkımızda

ARO Grup

Özel Güvenlik Eğitim ve Hizmetleri

Gençleri eğiterek, meslek sahibi yapmak ve kuruluşların güvenliğini son teknolojileri kullanarak sağlamak amacıyla yola çıkan ARO Özel Güvenlik ve Özel Güvenlik Eğitimi Ltd. Şti., özel güvenlik eğitimi ve özel güvenlik hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.
a

Misyonumuz

``Gençleri eğiterek, meslek sahibi yapmak ve kuruluşların güvenliğini son teknolojileri kullanarak sağlamak`` ARO Özel Güvenlik Kurumunun belirlediği misyonudur.

a

Vizyonumuz

Bursa İlinde Özel Güvenlik alanında ``en modern, en güçlü, en büyük, en kaliteli ve en güvenilir olma`` vizyonu ile yola çıkmıştır.

a

Eğitim Politikamız

ARO Özel Güvenlik Kursu olarak Eğitim Politikamız; Kursiyerlerimizin en iyi şekilde eğitim görmesi ve üstün nitelikli bir özel güvenlik personeli olmasına dayanmıştır.

2005

Yılından Beri Faaliyetteyiz

3000+

Özel Güvenlik Elemanı

ARO GRUP

ARO Grup olarak bünyemizde; ARO Özel Güvenlik Eğitimi, ARO Özel Güvenlik Hizmeti ve ARC Hizmet firmaları bulunmaktadır. ARO Özel Güvenlik olarak; 2004 yılından itibaren hizmete başladık. Bursa'nın ilk kurulan ve en büyük eğitim kapasitesine sahip özel güvenlik kursu eğitim merkezimizde binlerce Özel Güvenlik personelini sektöre kazandırdık. Bu doğrultuda birbirinden yetenekli uzman eğitici kadromuzla Özel güvenlik hizmetlerine dair kanun ve ilgili yönetmelik kapsamında belirlenen müfredata uygun olarak eğitimlerimize aralıksız devam etmekteyiz. Bursa ARO Özel Güvenlik olarak ulusal ve uluslararası olan birçok önemli referansımızda yüzlerce yetkin personelimizle tam güvenlik prensibimizle 17 yıldır çalışmaktayız. Projelerimizde kullandığımız personelimiz genellikle kendi eğitim kurumumuzdan yetişmiş ve uzun süredir kendilerini yakından takip ettiğimiz personeldir. Bursa ARC Hizmet olarak; 2004 yılından itibaren birçok sektörde personelimiz çalışmaktadır. Temizlik personeli, Depo personeli, forklift veya vinç operatörleri, boyacılar, tamir/onarım teknisyeni, çay, mutfak gibi alanlarda çalışanlar, yat kaptanları, şoförler, satın alma personeli vb. birçok personel bünyemizde uzun yıllardır istihdam edilmektedir. Temizlik personelimiz, makine hariç veya makine dahil, kimyasallar hariç yada dahil biçiminde çalışmalarını sürdürmektedirler.

Eğitim konuları, kurs zamanları ve kurs ücretleri ile ilgili olarak bizimle ”iletişim” kurabilirsiniz.