Bize     Ulaşın (0224) 272 15 54     Sosyal Medya

ARO ÖZEL GÜVENLİK VE EĞİTİM

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLMANIN MALİYETİ NEDİR?

Silahlı ya da silahsız özel güvenlik görevlisi olabilmek için bağlantıda açıklanan kurs ücreti, sınav ücreti, kimlik harcı, sağlık raporu ve belgeler için belli ödemeler yapılmalıdır.

Özel Güvenlik Harcı Nedir?

Özel güvenlik görevlisi personelinin çalışma iznine sahip olabilmesi için devlete belli bir miktar ödeme yapması gerekiyor. Bu tutar, Özel Güvenlik görevlisi Çalışma İzni (Özel Güvenlik Kimlik Kartı) Ruhsat Harcı olarak isimlendirilir.

Silahsız Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartı Maliyeti Nedir?

Silahsız Temel eğitim; silahlı ve silahsız adaylara müşterek verilen 100 saatlik bir eğitim olup, Özel Güvenlik Hukuku, Güvenlik Tedbirleri, İlk Yardım, Yangın Güvenliği, Etkili İletişim, Kalabalık Yönetimi, Genel Kollukla İlişkiler, Uyuşturucu Madde Bilgileri, Kişi Koruma ve Güvenlik Sistem ve Cihazları derslerinden oluşan eğitimdir.   

Alınan eğitim sonrasında adayların başarılı olabilmesi için İçişleri Bakanlığınca belirtilen sınavda 100 adet sorudan (her soru 1 puan) en az 60 puan alan aday temel eğitimden başarılı olmuş ve Silahsız sertifikayı almayı hak kazanmıştır.

2023 yılı için ; ARO Özel Güvenlik Silahsız Kurs + Sınav Ücreti: 4.500TL Özel Güvenlik Kimlik Harcı: 2.994TL (Vergi Dairesine yatırılacaktır) Silahsız Özel Güvenlik kimlik Kartı Ücreti: 140 TL (Halkbankası Türk polis Teşkilatı Güçlendirme Vakfına ödeniyor.) Sağlık Raporu: 850TL ( Devlet Hastanesinden heyet raporu alınması gerekmektedir.)

Kampanya ve güncel fiyatlar için 0224 272 15 54 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.https://www.aroguvenlik.com/anasayfa kursücretleri

Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartı Maliyeti Nedir?

Silahlı Temel eğitim; silahlı ve silahsız adaylara müşterek verilen 100 saatlik bir eğitim olup, Özel Güvenlik Hukuku, Güvenlik Tedbirleri, İlk Yardım, Yangın Güvenliği, Etkili İletişim, Kalabalık Yönetimi, Genel Kollukla İlişkiler, Uyuşturucu Madde Bilgileri, Kişi Koruma ve Güvenlik Sistem ve Cihazları derslerinden oluşan eğitimdir.

100 saatlik temel eğitimin bitimini müteakip kursiyerler; 20 saatlik Silah Bilgisi ve Atış eğitimine tabi tutulurlar. Bu eğitim esnasında alınan nazari eğitimler sonrasında  atış poligonunda ayakta çift elle tabanca ile 7 metre mesafede bulunan hedefe 25 adet fişek atılır. Bu fişeklerden 15 adedinin hedefe isabet etmesi eğitimde başarılı olmuş ve Silahlı sertifikayı almayı hak kazanmıştır.

2023 yılı için ; ARO Özel Güvenlik Silahlı Kurs + Sınav Ücreti: 5.500TL Özel Güvenlik Kimlik Harcı: 2.994TL (Vergi Dairesine yatırılacaktır) Silahlı Özel Güvenlik kimlik Kartı Ücreti: 140 TL (Halkbankası Türk polis Teşkilatı Güçlendirme Vakfına ödeniyor.) Sağlık Raporu: 850TL ( Devlet Hastanesinden heyet raporu alınması gerekmektedir.)

Kampanya ve güncel fiyatlar için 0224 272 15 54 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.https://www.aroguvenlik.com/anasayfa kursücretleri

Post a Comment